13 листопада стартує конкурс знавців інформатики Бобер - 2023

2023-11-12

/Files/images/2023/конкурс Бобер 2023.jpg
З 13 по 18 листопада проводиться Міжнародний конкурс з інформатики та комп'ютерного мислення БЕБРАС - 2023 для учнів 2-11 класів.
Нагадуємо учням Харківського ліцея №169, які хочуть взяти участь у конкурсі, що завдання (програму) і паролі ви отримуєте від вашого вчителя інформатики з понеділка.
Технічні умови для роботи програми: доступ до комп'ютера з операційною системою Windows.
Завдання можна виконати у зручний час та надіслати файл-відповідь вашему вчителю інформатики на пошту до 18 листопада. Назву файла-відповіді змінювати неможна. В темі листа треба вказати "Конкурс Бобер результати", в тексті листа обов'язково вказати ваше прізвище ім'я та ім'я по батькові та клас, не забудьте прикріпити файл-відповідь.
У звязку з складною ситуацією, яка склалася внаслідок російської агресії,участь у конкурсі безкоштовна для всіх учнів з України.
Нагадуємо, що БЕБРАС - перша велика міжнародна освітня спільнота, де Росію та Білорусь повністю виключили з участі у всіх заходах.
Дуже просимо вчителів інформатики та учнів активно долучатися до участі у конкурсі. Чим активнішою буде наша участь у конкурсі, тим більшою буде повага до нас і підтримка з боку міжнародної спільноти.
Сайт конкурсу http://bober.net.ua/
Координатор конкурсу у ХЛ №169 Хабалевська Вікторія Віталіївна (електронна пошта для зв'язку hub169.kh@gmail.com)
Кiлькiсть переглядiв: 44